3 redenen om een Casco SPEEDairo aan te schaffen

Posted by bert-jan 04-04-2017 0 Comment(s)

 

 

De Casco SPEEDairo is een bijzondere fietshelm dat mag duidelijk zijn. In het kort willen we in dit artikel uitlichten waar de Casco SPEEDairo in uitblinkt:

 

1. Comfortabel en toch Aero

Casco SPEEDairo intern netje binnenkantAls je de binnenkant van deze helm bekijkt valt meteen op dat er een netje inzit. Dit netje zit tijdens het dragen van de helm op je hoofd en het verdeeld als het ware het gewicht van de helm. Bijkomend voordeel is dat de helm daardoor min of meer zweeft boven je hoofd ofwel er is ruimte tussen je hoofd en de binnenkant van de helm. Deze ruimte laat ventilatielucht toe die je zweet kan afvoeren met de rijwind die door je helm over je hoofd heen gaat dankzij die ruimte. Kortom: Een zeer comfortabele helm qua dragen en ventilatie.

 

De Casco SPEEDairo is een zeer aerodynamische road helm en toch ventileert hij goed. De zijkanten zijn ontworpen om de wind langs te geleiden en door de boven- voor- en achterkant gaat de lucht door de helm met zo min mogelijk turbulentie. Dat deze helm een favoriet is voor velen blijkt wel uit het feit dat de bekende Duitse wielfabrikant Lightweight de Casco SPEEDairo heeft gebruikt in de windtunneltests van haar nieuwste aero wielen.

 

 
Pak een kop koffie en bekijk GRATIS alle coole video's van de Casco SPEEDairo

Kom nog meer te weten over deze TOP fietshelm.

Bekijk GRATIS de gehele videoserie

 Reviews van klanten
Alle voordelen van het vizier
Buitenkant en binnenkant van de helm
 De werking van het speciale kinbandje
De werking van het meekleurende vizier
En nog veel meer...

 

>>>> NU GRATIS TOEGANG TOT ALLE VIDEO´S <<<<

 

 

2. Geen ongedierte meer in je helm

Een van de dingen die wellicht niet meteen opvallen maar wel degelijk een voordeel oplevert is het vliegengaas dat inde helm is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat insecten buiten gehouden worden. Wel zo prettig tijdens fietsen door de natuur. Op de foto hier zie je het insectennet aan de voorkant zitten. Dat is aan de binnenkant van de helm verwerkt en loopt door tot bovenop de helm.

 

 

 

 

 

 

 

3. Opklapbaar panoramisch vizier

Mensen met een bril op sterkte zijn echt blij met deze helm vanwege het vizier. Dit houdt de wind uit je ogen en is aerodynamisch. Maar bovenal is het dus geweldig handig dat je je bril kunt dragen achter het vizier. Tevens biedt het vizier een panoramisch zicht en als je geen brildrager bent is het toch wel erg fijn dat je niet tegen het montuur aankijkt van een zonnebril.

 

 

 

 

 

 

Dit zijn wat ons betreft 3 echte pluspunten aan de Casco SPEEDairo. Hij is er inmiddels in meerdere uitvoeringen qua kleuren en vizieren. Hieronder de varianten die we momenteel aanbieden. (Helemaal naar onderen scrollen)

 

BONUS
Oh ja.... je krijgt er ook een prachtige helmkoffer bij!..... GRATIS!


 

 

 

Reageren