Dit product is momenteel niet beschikbaar. Reserveer NU alvast een exemplaar!
Merk: Casco
Model: SPEEDtime
SKU:
Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Reserveer!
€359,95 €400,00
Excl. BTW: €297,48

Aantal

? Stel hier je vraag

CASCO SPEEDtime tijdrit helm

"Aerodynamica zonder compromis! Geen enkele helm levert snellere tijden op korte en lange afstanden (tijdrit, triathlon)"

Na het grote succes van de Warp Sprint heeft Casco besloten om dezelfde technologie te verbeteren en toe te passen op een tijdrit- triathlonhelm: De Casco SPEEDtimeVoor het testproces in de windtunnels van de Duitse autofabriek Audi werd een groot aantal toprenners opgeroepen. De resultaten werden geanalyseerd en concludeerde dat de renner in elke houding maximale aerodynamica  rond het hoofd heeft bij het dragen van de Casco Speed Time. De maat van deze helm is 55-61cm en is een universele maat. De meeste mensen denken dat de bekende 'kegelvormige' helm de meest aerodynamische helm is. Dat klopt wanneer de renner in de aero-houding zit met zijn hoofd zo ver mogelijk naar boven zal de helm iets meer efficiëntie dan een ronde helm. Het is echter onmogelijk om dit een hele rit vol te houden. Op het moment dat een kegelvormige helm al één enkele centimeter variëert van de aero-houding leidt dit tot al enorm verlies van snelheid. U kunt zich voorstellen dat deze kleine bewegingen onmogelijk te beperken zijn. Het ventilatiesysteem van de SPEEDtime is ook ontwikkeld met behulp van de windtunnels van Audi. Hierdoor is de ventilatie van deze helm optimaal ontwikkeld en hebben de atleten ten alle tijden een aangename temperatuur in de helm. Het vizier is volledig gespiegeld/getint waardoor het de functie van zonnebril vervangt met een UV400 bescherming. Door de Anti-fog en Anti-glare technologie heeft u ook geen last van vertroebeling van het zicht. Een ander groot voordeel is dat hij een groter gedeelte van uw gezicht bedekt dan zonnebrillen doen. Het vizier bedekt zelfs uw oren waardoor iets wat uw aerodynamica zeker ten goede komt.


Casco SPEEDtime tijdrithelm triathlonhelm met vizier eigenschappen


Veiligheid

Deze helm voldoet* aan de EN 1078 norm. Dit is een Europese veiligheidsnorm omtrent helmen voor fietsers en gebruikers van skateboards en rolschaatsen. 


*getest door de gerenommeerde Duitse keur- en certificeringsinstantie Tüv. 

Zeker weten dat je de laagste prijs betaald?
Wij garanderen het.


We doen er veel voor om jou geweldige producten te presenteren in onze webshop. Uiteraard kan het zijn dat onze prijzen niet altijd 100% up to date zijn ook al doen we ons best.  

Als jij één van onze producten ergen anders ziet staan met een lager prijs dan bij ons, vul dan aub dit formulier in. Wij vergelijken dan de prijs en bieden jou het product voor dezelfde prijs aan! 

Zo werkt het:
1. Lagere prijs gevonden?
2. Vraag ons om een prijsupdate. Vul het formulier in en wij bekijken de details.
3. Indien je gelijk hebt beiden we je het product voor dezelfde prijs aan en jij bent verzekerd van de laagste prijs.

Vul aub dit formulier in:
* Vereist
Helm
comfort ★★★★★

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!