Merk: ISM Seat
Model: Berkley
SKU:
Beschikbaarheid: Op voorraad
€99,95
Excl. BTW: €82,60

Aantal

? Stel hier je vraag

ISM Berkley fietszadel tegen zadelpijn

Het ISM Berkley fietszadel is een prettig zadel wat de druk verlicht op een aangename manier. Door het grote oppervlak is er geen sprake meer van bepaalde drukpunten, dit voelt meer als zitten op een stoel. Een goede laag stevige gel maakt dit Berkley zadel toch wellicht het meest comfortabele zadel voor de stadsfiets/hybride.ISM Berkley fietszadel

ISM Berkley, een opluchting voor velen!  Zitproblemen op de fiets om wat voor reden dan ook? Met dit fietszadel stapt u weer vrolijk op de fiets. Geschikt voor elke fietser, zowel voor mannen als voor vrouwen. Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel fietszadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste fietszadel dat u koopt!  Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden! Een dikke laag ISM foam zorgt voor een zeer prettig en zachte zit!

Breedte:    250mm 
Lengte:      220mm 

Vulling:      Gel 
Rails:        Chroommolybdeenstaal

Kleuren:    Zwart 


Zadelpijn is verleden tijd. Kies vandaag nog voor:

- Uw gezondheid

- Een betere houding

- ISM Touring!


Voor de heren geldt dat het perineum in de gleuf valt. Daarom word een ISM zadel ook wel eens een prostaatzadel genoemd. Het perineum kan namelijk trillingen doorgeven aan het (diepe gelegen) prostaat. Wat dan weer prostaatvergroting of prostaat irritatie kan geven. Dus ook voor de heren kan een ISM fietszadel zadelpijn voorkomen.

Dit fietszadel is een een zadel voor de stadsfiets maar kan ook op Hybride en ATB.


Medische toepassingen ISM Touring fietszadel

Zadel voor lychen sclerose

Prostaatzadel

Zadel icm met AMS( 800) prothese

Zadel voor vulva-problemen


Dit zadel is een een zadel voor de stadsfiets en hybride. In sommige gevallen kan de Berkley ook op de trekkingbike.


ISM zadels zijn fietszadels met gleuf zodat de weke delen bij dames en het perineum bij heren wordt ontlast. Als dameszadel is de gleuf van de ISM zadels een hele verlichting. Maar ook doordat de ISM zadels een zogeheten neusloos zadel is. De weke delen komen deels voor het zadel en niet op het zadel. Dit voorkomt zadelpijn bij dames. 


NEEM TIJD VOOR HET AFSTELLEN VAN DIT ZADEL! Omdat er een steunpunt ontbreekt aan de voorzijde is het afstellen van het zadel een zeer precies  en tijdrovend klusje. Neem er de tijd voor en verstel het zadel stap voor stap, totdat u de juiste afstelling  heeft gevonden. U zult daarna nooit meer een ander zadel willen!


Zeker weten dat je de laagste prijs betaald?
Wij garanderen het.


We doen er veel voor om jou geweldige producten te presenteren in onze webshop. Uiteraard kan het zijn dat onze prijzen niet altijd 100% up to date zijn ook al doen we ons best.  

Als jij één van onze producten ergen anders ziet staan met een lager prijs dan bij ons, vul dan aub dit formulier in. Wij vergelijken dan de prijs en bieden jou het product voor dezelfde prijs aan! 

Zo werkt het:
1. Lagere prijs gevonden?
2. Vraag ons om een prijsupdate. Vul het formulier in en wij bekijken de details.
3. Indien je gelijk hebt beiden we je het product voor dezelfde prijs aan en jij bent verzekerd van de laagste prijs.

Vul aub dit formulier in:
* Vereist

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!