Merk: ISM Seat
Model: Sport
SKU:
Beschikbaarheid: Op voorraad
€89,95
Excl. BTW: €74,34

Aantal

? Stel hier je vraag

ISM Sport fietszadel tegen zadelpijn

Het ISM Sport fietszadel is er één voor de langere afstanden.

Ontlast de voorzijde volledig. Goed ondersteunend. Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!ISM Sport fietszadel

ISM Sport fietszadel: Uitermate geschikt voor sportief "recht-op" fietsen. Het ISM Sport zadel is gevuld met speciaal ontwikkeld ISM gel. Dit is een wat hardere gel die een constante veerkracht heeft. Het ISM Sport zadel is uitermate geschikt voor de sportieve fietser, voor op een hybride of stadsfiets.  Een gelzadel dat comfort biedt en geen hinder geeft. Last van uw stuitje, prostaat, een slechte doorbloeding of ander problemen?  Een ISM zadel biedt de oplossing! Het biedt steun waar steun nodig is en het ontlast waar mogelijk. Geschikt voor de weekendfietser die langere afstanden aflegt en zowel voor dames als voor heren.  
Categorie: Stadsfiets / hybride

Lengte:      175mm

Breedte:    165mm 

Vulling:      Gel 
Rails:        Chroommolybdeenstaal

Kleuren:    Zwart en zilver


Je kiest voor een ISM zadel als je kiest voor:

- Uw gezondheid

- Een betere houding

- ISM Sport!


ISM fietszadels principe

ISM zadels zijn fietszadels met gleuf zodat de weke delen bij dames en het perineum bij heren wordt ontlast. Als dameszadel is de gleuf van de ISM zadels een hele verlichting. Maar ook doordat de ISM zadels een zogeheten neusloos zadel is. De weke delen komen deels voor het zadel en niet op het zadel. Dit voorkomt zadelpijn bij dames. 

Voor de heren geldt dat het perineum in de gleuf valt. Daarom word een ISM zadel ook wel eens een prostaatzadel genoemd. Het perineum kan namelijk trillingen doorgeven aan het (diepe gelegen) prostaat. Wat dan weer prostaatvergroting of prostaat irritatie kan geven. Dus ook voor de heren kan een ISM zadel zadelpijn voorkomen.

Dit zadel is een een zadel voor de stadsfiets, hybride of vakantiefiets.


Afstellen ISM fietszadel

NEEM TIJD VOOR HET AFSTELLEN VAN DIT FIETSZADEL! Omdat er een steunpunt ontbreekt aan de voorzijde is het afstellen van het zadel een zeer precies  en tijdrovend klusje. Neem er de tijd voor en verstel het zadel stap voor stap, totdat u de juiste afstelling  heeft gevonden. U zult daarna nooit meer een ander zadel willen!

Zeker weten dat je de laagste prijs betaald?
Wij garanderen het.


We doen er veel voor om jou geweldige producten te presenteren in onze webshop. Uiteraard kan het zijn dat onze prijzen niet altijd 100% up to date zijn ook al doen we ons best.  

Als jij één van onze producten ergen anders ziet staan met een lager prijs dan bij ons, vul dan aub dit formulier in. Wij vergelijken dan de prijs en bieden jou het product voor dezelfde prijs aan! 

Zo werkt het:
1. Lagere prijs gevonden?
2. Vraag ons om een prijsupdate. Vul het formulier in en wij bekijken de details.
3. Indien je gelijk hebt beiden we je het product voor dezelfde prijs aan en jij bent verzekerd van de laagste prijs.

Vul aub dit formulier in:
* Vereist

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!