Levering

Levertijd 1 dag
Wij leveren onze producten in Nederland en België. Alle bestelling worden via PostNL verzonden. Bestelling die op werkdagen voor 17:00 zijn afgerond verzenden wij dezelfde dag. In Nederland geldt een standaard levertijd van 1 dag, voor België 1 à 2 dagen. Op zondag en maandag wordt er niet door de PostNL bezorgd, dus orders die na vrijdag 17:00 geplaatst zijn, worden geleverd op dinsdag.
Kies zelf bezorgdag en aflevertijdvak
Voor iedere bestelling die als pakket verzonden wordt kunt u tijdens het bestelproces kiezen op welke dag en binnen welk tijdvak uw pakket bezorgd moet worden. Het is eveneens mogelijk om te kiezen voor avondbezorging (zonder bijbetaling). Binnen het gekozen tijdvak wordt de bezorging door PostNL ingepland.
Bestelling past door de brievenbus
Indien uw bestelling door de brievenbus past, verzenden wij uw order in een brievenbuspakje. Dit zijn stevige doosjes die tegelijk met de briefpost bezorgd worden, maar die wel gevolgd kunnen worden middels track & trace. Omdat u voor ontvangst niet thuis hoeft te zijn hoeft u in het afrekenproces niet te kiezen voor een afleverdag en ziet u de melding "Past door de brievenbus".
Pakket ophalen op PostNL afhaallocatie
Naast levering op uw adres is het mogelijk om een pakket te laten bezorgen op een PostNL afhaallocatie (voorheen PakjeGemak) zoals postkantoren, bouwmarkten, supermarkten, e.d. Kies tijdens het bestelproces onder het kopje "2. Verzending" voor het ophalen van een pakket en selecteer eenvoudig de gewenste locatie.
Niet bij buren afleveren?
Indien u niet wilt dat uw pakket bij uw buren wordt afgeleverd wanneer u niet aanwezig bent, selecteert u tijdens het bestelproces onder het kopje "2. Verzending" de optie "Meer bezorgtijden en ophaalpunten". Onder Extra's kunt "Bij niet thuis, niet bij buren bezorgen" aanvinken. Een brievenbuspakje kan altijd bij u afgeleverd worden, dus hiervoor heeft u deze optie niet.
Track & Trace
Op het moment dat uw order is verzonden, ontvangt u hier per email een bericht over. In deze email vindt u tevens de trackinglink waarmee de status van uw order is in te zien. Raadpleeg deze trackinglink voor actuele informatie omtrent de levering van uw pakket. In het geval van een brievenbuspakje wordt op de track en trace pagina van de PostNL eveneens weergegeven dat de zending in de brievenbus bezorgd zal worden.