Merk: Rudy Project
Model: Boost01
SKU:
Beschikbaarheid: ca 5 dgn afh. van leverancier
€269,00
Excl. BTW: €222,31

Aantal

? Stel hier je vraag

De Rudy Project Boost 01 is een aerodynamische fietshelm met opklapbaar en verwisselbaar vizier. Deze fietshelm is ontwikkeld door Rudy Project samen met de aerodynamica specialist John Cobb die reeds vele atleten en fietsmerken heeft geadviseerd in aerodynamica.


Eigenschappen:


Center Pressure Balance:

- Veilig fietsen met minder druk op en rondom je hoofd van de helm

- Eén van de belangrijkste nieuwe features van de helm is de verbeterde gewichtsverdeling. De staart werd ingekort en materiaal toegevoegd aan de voorzijde (Dorsal Ridge) aan het drukpunt voor op het hoofd.

- Dit beperkt vervelend zwenkbare veroorzaakt door zijwind.


Op maat gemaakt:

- Legendarische fit Onze producten zijn het gevolg van wetenschappelijke studies van het menselijk hoofd, design innovatie en vooruitgang in de materialen en productietechnieken.

- Onze baanbrekende systemen worden voortdurend bijgewerkt en verbeterd om uitzonderlijke aanpasbaarheid en stabiliteit te garanderen.


Aanpasbare Air Management:

Het menselijk lichaam gebruikt energie om zichzelf te koelen. Rudy Project maakt gebruik van aërodynamische wetenschap. De Wing57 tijdrit helm heeft een set van twee modulaire, verwijderbare covers, één gesloten, een mesh. Beiden kunnen worden ingebracht in de voorste aarsopening luchtstroom te regelen, instellen aërodynamische efficiëntie de helm volgens omgevingsomstandigheden en efficiëntie van het lichaam te handhaven.


Directional Flow:

- De vorm van Wing57 biedt alle voordelen van NACA (National Advisory Committee for Aeronautics) vleugel vormen en vermijdt het verspillen van de energie die van nature verloren in scheuren de lucht.


Dorsale Ridge:

- Geïnspireerd door haaien, de kroon van de Wing57 tijdrithelm zet zijwaartse krachten naar voren voortstuwing.

- In geval van zijwind het levert alle voordelen van een lange staart helm zonder de relatieve negatieve gevolgen op de voorkant.


In Mold:

- De gecombineerde werking van de EPS structuur, polycarbonaat en exoskelet creëert weerstand tegen de mechanische werking die door een impact en dissipeert de energie, teneinde te voorkomen dat naar de kop van de bestuurder dragen van de helm


Vortex Killer System:

- Verhoog de ventilatie. Verhogen prestaties.

- Ontwerpers Rudy Project hebben een nieuwe, gepatenteerde luchtstroom channeling systeem dat aanzienlijk verhoogt in-helm ventilatie bedacht.

- Wetenschappelijk ontworpen geometrische lijnen en openingen aan de zijkant kan de Vortex Killer System om de luchtstroom te leiden - de belangrijkste oorzaak van de wrijving en instabiliteit - voorbij de achterkant van de helm.

- De lucht wordt geduwd voorbij de nek en schouders bij een verschillende snelheid en volume ten opzichte van de aankomende lucht in de tegengestelde richting.


Als u meer wilt weten over Rudy Project Boost 01 Met Flip Up verwisselbare Shield of andere producten van het merk Rudy Project in de categorie Helmen op bikeinn weet, heb je geluk, want we hebben een groot aanbod in diverse producten, zodat u uw fiets kan realiseren activiteiten met de beste apparatuur. Vergeet niet om ook kijken op onze helmen triathlon collectie, kun je fiets producten te kiezen uit Rudy Project, een van de grootste merken in de industrie.

Zeker weten dat je de laagste prijs betaald?
Wij garanderen het.


We doen er veel voor om jou geweldige producten te presenteren in onze webshop. Uiteraard kan het zijn dat onze prijzen niet altijd 100% up to date zijn ook al doen we ons best.  

Als jij één van onze producten ergen anders ziet staan met een lager prijs dan bij ons, vul dan aub dit formulier in. Wij vergelijken dan de prijs en bieden jou het product voor dezelfde prijs aan! 

Zo werkt het:
1. Lagere prijs gevonden?
2. Vraag ons om een prijsupdate. Vul het formulier in en wij bekijken de details.
3. Indien je gelijk hebt beiden we je het product voor dezelfde prijs aan en jij bent verzekerd van de laagste prijs.

Vul aub dit formulier in:
* Vereist

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!